Krossmaskinist

Sökes till Klippan

Om tjänsten

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med drygt 200 täkter. Nu behöver vi förstärka vårt team med en engagerad krossmaskinist till Bjärsgård.

Tjänsten som krossmaskinist innebär huvudsakligen att du lastar bergmaterial till krossanläggningen samt utför lättare reparations- och underhållsarbete. Även en del utlastning förekommer.

Tjänsten är på heltid med placering i Bjärsgård.

Vem är du?

Vi söker dig som är flexibel, har lätt för att samarbeta och är självständig. Du ser lösningar och har ett starkt driv. Du har ett öga för din maskin och brinner för ordning och reda.

Vi vill att du har förarbevis för grävmaskin, hjullastare och ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är du svets- och reparationskunnig är detta meriterande.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef, Tobias Olsson, telefonnr 0725- 33 66 30.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2022-10-10

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på: