Biträdande Platschef

Sökes till Rosersberg

Vi söker nu en

Biträdande platschef till vår verkstad i Rosersberg

Inom vår Verkstadsservice har vi lång erfarenhet och bred kompetens av såväl reparationer som service av alla typer av tunga fordon och maskiner. Då verkstadsverksamheten ökar söker vi nu en biträdande platschef.

Om tjänsten

Som biträdande platschef kommer du att stötta platschefen med det övergripande ansvaret för verkstad, maskiner, personal, planering, besiktningar, ekonomi, kvalitét och miljö. Lite mer i detalj kan detta t.ex. innebära att ha kontakt med både interna och externa kunder för bokning av reparationer, kontakt med leverantörer för beställning av reservdelar, kommunikation med medarbetare kring det dagliga arbetet, administration och fakturering. När platschefen inte är på plats är det du som kommer att leda verkstaden. Då den nuvarande platschefen inom några år planerar att gå i pension finns det möjlighet för dig att övergå i den tjänsten.

Idag består verkstaden av ca 10 medarbetare som reparerar tunga fordon så som betongbilar, pumpbilar, entreprenadmaskiner från både interna och externa kunder.

Tjänsten är på heltid och placerad i Rosersberg norr om Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant praktisk/teoretisk utbildning med kunskaper inom el och hydraulik. Du beskriver dig troligtvis som en mångkonstnär inom det tekniska området.

Du trivs med att vistas i en verkstad och hugger gärna in där det behövs. Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt samt bygger långsiktiga relationer. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål.

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av en ledande befattning sedan tidigare och med goda resultat.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 29/2-2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-koordinator Sandra Borgudd Strandbro på tel nr 072-533 36 61

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-02-29

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Sandra Borgudd Strandbro, HR-koordinator

Telefon: 072-533 36 61

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.