Avdelningschef

Sökes till Malmö

Till vår nyskapade avdelning Råvaruförsörjning söker vi nu en avdelningschef med ett övergripande ansvar för att vidareutveckla och leda verksamheten i region Syd. Verksamheten är i ett spännande skede då företaget från årsskiftet samlar segmenten Grus & Berg och Recycling under en gemensam avdelningschef med ansvaret att knyta verksamheterna närmare varandra och arbeta mot gemensamma mål för att kunna nyttja kompetenser och resurser optimalt. På så sätt kan synergier mellan verksamheterna skapas, samtidigt som spetskompetens inom respektive område fortsatt kan utvecklas med målet att skapa attraktiva produkter och tjänster som svarar mot marknadens höga krav på teknisk, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Verksamhetsområdet har ca 90 anställda och omsätter 400 miljoner kronor. Det produceras årligen ca 3 miljoner ton material i våra 15 täkter och recycling anläggningar. Du rapporterar direkt till regionchefen.

Till dina arbetsuppgifter hör:

• Resultat- och personalansvar

• Upprättande av budget, prognoser och andra ekonomiska rapporter

• Framtagande av affärsplaner och marknadsanalyser

• Utveckling av organisation och verksamhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har mångårig branscherfarenhet från verksamhet inom råvaruförsörjning eller industri, alternativt anläggningsbranschen. Som person är du en entreprenör/leverantör inriktad på att göra affärer och uppnå bra resultat. Rollen är både strategisk och operativ med stort fokus på utveckling. Du har goda ledaregenskaper, trivs i rollen som ledare och har förmågan att utveckla dina medarbetare och din organisation. Du är en god förhandlare hittar kreativa lösningar. Du besitter en kombination av utbildning, erfarenhet och ledarskap som gjort dig framgångsrik i yrkeslivet.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering är som utgångspunkt Malmö, men annan ort i Skåne kan diskuteras.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2021-03-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Carl-Johan Mohlin, regionchef

Telefon: 0733 84 86 06

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.