Maskinoperatör

Sökes till Oxelösund

Vill du vara med på vår resa med att bygga upp vår nya produktionsanläggning för att mala bindemedel till produktionen av ECO-betong?

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor sköta vår kvarnanläggning. I det dagliga arbetet ingår att via digital utrustning övervaka, styra och kontrollera processen. Provtagning av både råvara och slutprodukt för att säkerställa en jämn hög kvalité samt viss rondering av anläggningen och delaktighet vid underhållsarbeten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en modern anläggning, där digital teknik är i fokus. Erfarenheter inom industri/process med underhållsvana är till fördel för tjänsten. För att lyckas i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten, strukturerad och engagerad. Du är en van användare av digitala hjälpmedel. 

Tjänsten kommer att innebära skiftarbete inklusive helger och nätter. Vi tillämpar provanställning 6 månader.
Ingångslön: 25.000 kr/mån + skifttillägg.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Då vi jobbar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, så tveka inte, sök idag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2021-05-31

Swecem är ett dotterbolag till Swerock inom Peab-koncernen som importerar cement och alternativa bindemedel till kunder inom betongbranchen. Bolaget grundades 2013 och har tre importterminaler lokaliserade i Helsingborg och Oxelösund i Sverige samt Koverhar i Finland. Från och med 2020 är Swecem även egen producent av Mald Granulerad Masugnsslagg (GGBFS).

Olov Zakrisson

Telefon: 0725335307

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.