Verkstadsarbetare med inriktning tunga fordon

Sökes till Kållered

Om tjänsten
I rollen som verkstadsarbetare arbetar du i huvudsak med underhåll (service, reparationer och felsökningar) av tunga fordon så som hjullastare, grävmaskiner, lastbilar och dumprar. Du kommer ha ansvaret för fordonsverkstaden gällande planering och utförande av alla fordonsrelaterade arbeten och rapporterar till underhållschefen. Du kommer även att vara kontaktperson mot kunder och leverantörer. Parallellt med detta ansvarar du för vidareutveckling av arbetssätt och rutiner kopplat till ditt område. Ditt område ingår i underhållsavdelningen tillsammans med Mek-verkstaden och El-verkstaden, där ni under samma ledning arbetar med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Vi arbetar i CheckProof som är ett digitalt underhållssystem där användaren på ett enkelt sätt använder app och dator för utförande av avhjälpande- och förebyggande underhåll.

Som verkstadsarbetare är du placerad i Kållered men arbetar även med underhållsarbeten i andra delar av Region Väst. Det innebär att resor över dagen kan förekomma inom och kring Göteborgsområdet. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Kravprofil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker med tunga fordon. Du skall ha B-körkort, datorvana samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du en gymnasial utbildning med inriktning fordon eller industri ser vi det meriternade. Är du dessutom kunnig inom el och hydraulik, svetsning samt har YKB och/eller C-körkort är det ett stort plus.

Som person trivs du med att arbeta praktiskt och tar ansvar för helheten. Du trivs med att arbeta med andra människor, är flexibel och gillar att ha många kontaktytor. Du är uppmärksam och tillmötesgående och sätter alltid kunden i fokus för att leverera lösningar som passar de olika maskinerna. Du är flexibel och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar.  I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2021-05-15

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Håkan Johansson

Telefon: 0708 86 76 29

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.