Bulkbilschaufför

Sökes till Malmö

I rollen som bulkbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! 

Om tjänsten

Som bulkbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera cement och slagg till våra kunder samt till våra egna betongfabriker. Du kommer även att ha ansvar för bulkbilens underhåll och dagliga skötsel.

Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet även innebära längre körningar där du ligger ute i veckorna.

Vem är du?                   

Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du har en god organisationsförmåga och kan planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Placeringsort är flexibel med möjlighet att utgå från Malmö eller Helsingborg.

Kravprofil

Vi vill att du har CE-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet från branschen är detta meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2021-06-30

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fredrik Rambow, platschef

Telefon: 0725-334224

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.