Miljösamordnare

Sökes till Malmö

Om tjänsten

Tjänsten som miljösamordnare innebär att du stöttar våra platschefer i frågor som rör miljö och kvalité. I denna roll fungerar du som samordnare där du har överblick över hanteringskedjan och förståelse för hela affären, från kund till avsättning. Till din hjälp finns ett team av specialister inom miljö och masshantering. Arbetsuppgifterna är bland annat:

  • Stödja det dagliga arbetet för platschefer och projektchefer med uppföljning av egenkontroll och andra miljörelaterade frågor
  • Stötta administratörer och vågoperatörer med att fånga upp problematiska och komplexa material samt säkerställa rätt hantering och karakterisering
  • Säkerställa att provtagning, provhantering och uppföljning av analyser görs på ett representativt sätt
  • Upprättande och reviderande av kontrollprogram, instruktioner och rutiner enligt bolagets kvalitets- och miljösystem
  • Myndighetskontakt vid tillsynsärenden
  • Upprättande av miljörapporter till myndigheter, kunder och samarbetspartners

Kompetenser och kravprofil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter alternativt lämplig utbildning inom området. Har du erfarenhet från avfallsverksamhet eller har arbetat med miljöfrågor tidigare är det meriterande. Som person är du ordningsam, strukturerad och har lätt för att kommunicera med andra, både i tal och i skrift. Du är prestigelös, flexibel och trivs med ett varierande arbete. Självklart drivs du av att göra det bästa möjliga i varje projekt där både hållbar miljö samt affären är i fokus.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-02-05

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Karolina Walfridsson Westberg

Telefon: 040 38 78 47

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.