Transportledare

Sökes till Malmö

Trivs du med att fatta snabba beslut, är kommunikativ och engagerad? Har du även erfarenhet från anläggningsbranschen? Då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Från Swerock/Clifftons kontor i Malmö transportleder vi våra anslutna åkare inom anläggningsbranschen. Dit söker vi nu en transportledare.

Om tjänsten

Som transportledare ansvarar du för att ge god service till våra kunder genom att säkerställa rätt bil, på rätt plats och vid rätt tidpunkt. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor och tillsammans transportleder ni cirka 120 resurser.

Det är en utvecklande roll med kundkontakt, ordermottagning och daglig kontakt med anslutna åkare.

Rollen innebär problemlösning, stundtals högt tempo och övergripande administrativa uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är serviceinriktad, duktig på problemlösning och trivs med att fatta snabba beslut.

Då du kommer att arbeta i ett team med övriga transportledare värdesätter vi att du är flexibel och trivs med teamarbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från anläggningsbranschen och/eller transportledning. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-03-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Mattias Nilsson, arbetschef

Telefon: 0722 04 96 11

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.