Krossmaskinist

Sökes till Bjärsgård

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med drygt 200 täkter.

Vi behöver förstärka vårt team med en engagerad krossmaskinist till vår bergtäkt i Bjärsgård! 

Om tjänsten

Tjänsten som krossmaskinist/maskinförare innebär huvudsakligen att du lastar vårt bergmaterial till vår krossanläggning/mobilkross samt att utföra lättare reparations- och underhållsarbete, även en del utlastning förekommer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har lätt för att samarbeta och är självständig. Du ser lösningar istället för problem och är positiv.

Kravprofil

Vi vill att du har förarbevis för hjullastare och ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är du svets- och reparationskunnig är detta meriterande. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-03-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Peter Bengtsson, platschef

Telefon: 0733 84 88 87

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.