Transportledare/Administratör

Sökes till Piteå

Vi behöver en driftig sommarvikarie som Transportledare/Administratör till Piteå.

Till vårt kontor i Piteå har vi ett antal åkerier/maskinägare anslutna. Vi sysselsätter deras enheter med alla sorts uppdrag och ser till att rätt maskin/lastbil är på rätt plats vid rätt tidpunkt och med rätt utrustning. Uppdragen varierar från ett lass matjord och grus till en del mindre entreprenader, även snöröjning åt små och stora kunder.

Arbetsuppgifter

Som Transportledare/Administratör ansvarar du för den dagliga kontakten med våra kunder.

Du arbetar med försäljning och ordermottagning, planering/samordning av resurser, fakturering, uppföljning.

Din bakgrund

Erfarenhet från Anläggningsbranschen, transportledning och B-körkort är meriterande.

Datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper

Du har en positiv attityd till ditt arbete och arbetar bra med andra människor. Du är social, ordningsam, strukturerad och självständig.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är ett vikariat på ca 4 månader enligt överenskommelse under perioden maj-augusti.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-04-28

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Jonas Wennberg, platschef

Telefon: 070-551 35 88

Niklas Fjällström, transportledare

Telefon: 0703-08 75 69

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.