Teknisk säljare

Sökes till Rosersberg

Sökes till Stockholm

I rollen som Teknisk säljare får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga! 

Om tjänsten

I din roll som Teknisk säljare hos oss på Swerock är du vår specialist internt så som externt när det gäller betong.

För våra externa kunder är du specialisten som bidrar med din specialistkunskap i betong och vägleder våra kunder i val av produkt samt med vilken teknik man ska arbeta. Du har kunskap om våra produkter och tjänster som uppfyller krav enligt lagar och regler samt eventuella specifika kundkrav. Du är behjälplig att utreda eventuella reklamationer.

Internt är du länken mellan levererande fabrik och arbetsplats och säkerställer att leveranserna uppfyller kundernas förväntningar.

Du är med och driver förbättringar av våra produkter och är aktiv i att implementera dessa nyheter hos våra kunder. 

Region Mellersta sträcker sig från Dalarna i norr till Linköping i söder vilket gör att arbetet innebär en del resor.

Vem är du?                   

Förutom att du har en relevant teknisk utbildning så är det ett krav att du har lätt för att skapa goda relationer med människor, lätt för att skapa förtroende för dig i din roll samt att du har en god förmåga att lyssna till vad kunden behöver.

Högt meriterande är också om du har erfarenhet av betong, både när det gäller hanteringen samt det teoretiska kunnandet.

Som person behöver du för att lyckas i denna roll hos oss besitta ett analytiskt tänkande för att kunna analysera och lösa kundernas problem.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den  15 maj  2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Åhlin Avdelningschef på tel: 0733 84 75 80

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-05-15

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Anders Åhlin, avdelningschef

Telefon: 0733 84 75 80

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.