Processtekniker

Sökes till Rosersberg/Västberga

Sökes till Rosersberg/Västberga

Vi ser stor potential i marknaden och kan därför erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett företag i stark tillväxt. 

Om tjänsten

Som processtekniker inom betongtillverkning arbetar du med att styra och övervaka tillverkningen av betong via bildskärmar och instrumentpaneler. Tillverkningen övervakas från ett kontrollrum där du som operatör styr produktionen och löser eventuella problem som uppstår.

Förutom processövervakning av produktionen så innebär arbetet regelbundna kontroller av betongen, förebyggande underhåll och skötsel av fabriken samt att bidra till att ständigt utveckla vår produktion och vårt arbetssätt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Att du har tidigare erfarenhet av service, underhåll och reparationer av tex maskiner, motorer etc. ser vi som meriterande.

Egenskaper som tjänsten kräver är att du är teknisk intresserad, har lätt för att se lösningar, kan ta initiativ och har en förmåga att följa regler och instruktioner. Då du kommer att arbete i grupp är det viktigt att du trivs med att samarbeta.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den  31 maj  2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Arbetschef Björn Karlsson tel: 0733 - 84 77 08.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-05-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Björn karlsson

Telefon: +46 733 84 77 08

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.