Arbetsledare

Sökes till Sundsvall, Umeå eller Luleå

Vi söker en lösningsorienterad arbetsledare som vill hjälpa oss att växa ytterligare

Om tjänsten
Swerock Recycling är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna mobila enheter bestående av mobil vattenrening till återvinningskrossar och sorteringsverk, mottagningsanläggningar och erbjuder även andra miljö- och avfallslösningar till våra kunder. Som arbetsledare ansvarar du för att stötta produktionspersonal och platscheferna i materialhanteringsaffärer. Du kommer även att vara ett ansikte ut mot kunder varför det är av vikt att du har en förmåga att överblicka helheten, att du är affärsmässig och lösningsbenägen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Marknad- och försäljningsarbete samt skapa god kontakt med befintliga och nya samarbetspartners
  • Planera, driva och arbetsleda kunduppdrag som avser materialförädling genom ex sortering, krossning eller annan bearbetning av volymmaterial/avfall som uppkommer från bygg- och anläggningsbranschen. Materialflödena som kommer hanteras är olika typer av avfall, överskottsmassor och förorenat vatten
  • Som arbetsledare leder du den dagliga produktionen, planerar produktion, kommunicerar med kunder, kollegor och samarbetspartners avseende produktion/projekt
  • Starta upp och drifta vattenreningsanläggningar, starta upp och stötta materialhanteringsentreprenader avseende ex sortering- och krossuppdrag inom hela region Nord (Norr om Gävle).

Kravprofil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från relevant bakgrund med stort engagemang vad gäller affärsutveckling inom miljöområdet. Vi ser positivt till personer med god erfarenhet att driva projekt/masshanteringsentreprenader och med erfarenhet från avfallsbranschen. Intresse för värdeskapande materialhanteringskedjor är viktigt där egenskaper av god struktur och kontroll är av vikt. Du ska ha ett affärsdriv i kombination med förmågan att vara ”hands on” i vår produktion och lösa ev problem i ett tidigt stadie.

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har intresse för att påverka dagens traditionella avfallshantering mot mer cirkulära affärsmodeller. Som person är du kreativ, social, initiativtagande samt lojal. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta och skapa relationer.

Innehar B-körkort. Tjänsten innebär i perioder en del resor.

Personliga egenskaper
Du har ett engagemang som smittar av sig på omgivningen och du trivs med att leverera god service till så väl kunder som kollegor. Att utveckla och stödja dina kollegor och bolagets processer är en självklarhet för dig, liksom ordning och reda för att skapa en säker arbetsplats. Som ledare är du självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? https://swerock.se/Recycling/  

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-06-16

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Johannes Pettersson, arbetschef

Telefon: 073-384 89 31

Mats Nordlander, avdelningschef

Telefon: 072-533 43 74

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.