Bulkbilschaufför

Sökes till Göteborg

Sökes till Göteborg

I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! 

Om tjänsten

Som bulkbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera cement och slagg till våra kunder samt till våra egna betongfabriker. Du kommer även att ha ansvar för bulkbilens underhåll och dagliga skötsel. Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet innebära längre körningar.

Vem är du?                   

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Ett krav är att du har CE-körkort och YKB. Du är medveten och mån om att följa regler inom säkerhet- och miljö så som hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan etc. 

Det är meriterande med tidigare lastbilserfarenhet.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 oktober 2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Platschef Michael Stertman på Tel: 073-503 73 14.  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-10-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Michael Stertman

Telefon: 0735 03 73 14

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.