Maskinförare

Sökes till Binneberg

Swerock AB söker två grävmaskinister med yrkesbevis till våra fasta anläggningar så som bergtäkter men även anläggningsjobb för Region väst (Göteborgsområdet).

 

Om tjänsten

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med avbaning och knackning, men även övriga arbetsuppgifter med grävmaskin kan förekomma. Du ansvarar även för dagligt underhåll och skötsel av egen maskin/utrustning. Du kommer vara anställd inom Region Väst vilket innefattar Göteborgsområdet vilket innebär att du kan komma att arbeta på olika platser.

Vem är du?

Vi söker dig som har  trivs med att arbeta självständigt och som har förarbevis för grävmaskin. Du har GPS-vana och är van att arbeta med maskinstyrning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du är stresstålig, ansvarstagande och har ett lösningsorienterat förhållningssätt och har lätt för att ta dig an olika praktiska utmaningar. Du behöver besitta stor social kompetens, ha ett öppet sinne för förändringar och utmaningar. Du tycker det är roligt att hantera olika typer av kunder och deras behov.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-10-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Anders Lans

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.