Examensarbete - Egen idé

Sökes till Skåne

Examensarbete – Egen idé

  • Är du i slutskedet av din utbildning och vill fördjupa dig i en specifikfrågeställning?
  • Har du idé om ett ämne som kan passa in på vårt bolag?

Vi på Peab öppnar nu anmälan för att skriva examensarbete hos oss! Ta chansen att få nyttiga erfarenheter samtidigt som du knyter viktiga kontakter inför ditt kommande yrkesliv.

Du som student får gärna skriva för ett av våra fyra affärsområden: 

  • Bygg
  • Anläggning
  • Industri (inkluderar Peabs alla dotterbolag så som Swerock, Lambertsson, Peab Asfalt).
  • Projektutveckling

Som student har du gott om kunskap, drivkraft och framåtanda som vi gärna tar tillvara. Tillsammans lägger vi upp exjobbsperioden så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Examensarbete i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela exjobbet.

Hur går jag tillväga?

  • Försök att så specifikt som möjligt beskriva kommande upplägg samt möjliga frågeställningar. Ange gärna alternativ.
  • Det är meriterande om du idag läser en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad och/eller har tidigare erfarenheter ifrån branschen i form av exempelvis praktik eller sommarjobb.

Välkommen in med din/er ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-11-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733372179

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.