Grävmaskinister

Sökes till Region Väst

Swerock söker grävmaskinister med yrkesbevis till våra bergtäkter samt anläggningsjobb för Region väst.

Om tjänsten

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med bergtäkt och anläggningsarbeten, men även andra arbetsuppgifter med grävmaskin kan förekomma. Du ansvarar för dagligt underhåll och skötsel av egen maskin/utrustning och kommer vara anställd inom Region Väst. Det innebär att du kan komma att arbeta på olika arbetsplatser inom regionen.

Vem är du?

Vi söker erfarna grävmaskinister med GPS-vana. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och har god kommunikativ förmåga i tal. Du är van att arbeta självständigt och har lätt för att ta dig an olika praktiska utmaningar.

Har du ytterligare förarbevis ser vi det meriterande.

Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tveka därför inte med att skriv några rader om dig själv och skicka in din ansökan redan idag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-11-17

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Anders Olofsson, Platschef

Telefon: 0733373611

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.