Maskinförare till vår entreprenadverksamhet

Sökes till Halmstad

Med över 50 års erfarenhet är vi en av Sveriges största leverantörer av maskintjänster till entreprenadprojekt.

Det går bra för oss och vi söker därför efter en yrkesskicklig maskinförare som vill fortsätta att växa tillsammans med oss!

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med traktor- och hjulgrävare samt körning med GPS. Rollen innebär varierande uppdrag inom olika entreprenadprojekt där du är företagets representant ute hos våra kunder.

Som person är du självgående, engagerad och jordnära. Har du dessutom nära till skratt så är det här ett jobb för dig!

Förarbevis för grävmaskin samt B-körkort är krav.

Arbetsområdet är främst Halland men kan även sträcka sig till norra Skåne. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2018-12-16

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Thomas Ekstrand, Platschef

Telefon: 0733-84 88 85

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.