40 år på Swerock

Det som började som ett föräldravikariat har resulterat i närmare 40 år i tjänst, så bra trivs Kenneth Bokne som transportledare på Swerock.

- Trivseln har varit en bidragande anledning till att jag har stannat så länge på Swerock. Jag har alltid arbetat som transportledare och trivs väldigt bra i den rollen, säger Kenneth.

I dagsläget arbetar Kenneth som transportledare för Transport och Maskin i region Syd och styr asfaltsekipage i regionen. Största kunden är Peab Asfalt men även diverse andra kunder som behöver hjälp med asfaltstransporter. Under en vanlig dag arbetar Kenneth med ordermottagning, planering och utsättning av bilar. Han har också kontakt med kunder och tar hand om en del fakturering.

- Den största utmaningen med tjänsten är att få ihop logistiken som krävs för att alla delar ska gå ihop. Det är ungefär som att lägga ett pussel, var sak har sin plats men när allt går ihop och projektet blir lyckat känner jag mig alltid väldigt nöjd. Det blir ofta en större utmaning att få ihop logistiken när det gäller lite större projekt. Exempelvis när Peab Asfalt har stora projekt för Trafikverket krävs det ett flertal bilar och planeringen blir därmed extra komplicerad.

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?
Jag trivs både med mina kollegor och Swerock som arbetsgivare. Jag gillar att arbeta på ett lite större företag där det finns utvecklingsmöjligheter för de medarbetare som vill det.

Vad gör du när du inte är på jobbet?
Jag umgås med familjen och underhåller både hus, trädgård och stugan som vi har i Sölvesborg. Och sen gillar jag att spela pingis.