Ingarvsdagen i Falun blev en succé för Swerock!

På Valborgsmässoafton öppnade Swerocks betongfabrik i Falun portarna och välkomnade allmänheten att lära sig mer om företaget, betong som material och verksamheten i Falun.

Innan brasorna tändes i lördags var det full aktivitet på industriområdet, Ingarvet, i Falun där det årliga eventet ”Ingarvsdagen” anordnades. En dag då företag på området öppnar upp sina verksamheter för allmänheten och bjuder in till samtal, aktiviteter och erbjudanden.

- Det här är första årets som Swerock deltar på Ingarvsdagen och det var fantastiskt roligt att se att det blev en sådan succé! Utan att ha räknat alla så skulle jag tro att vi hade mellan 250-300 nyfikna besökare, säger Magnus Åsberg, platschef för betongbilar och betongpumpar i Falun.

Hos Swerock fick besökarna se både betongbilar och betongpumpar. Det var många nyfikna besökare som ville lära sig mer om betong och ställde frågor, vilket ledde till många bra diskussioner.

- Vi hade bland annat en betongkub som besökarna fick gissa vikten på, det blev en uppskattad utmaning och vi fick in många svar. Förutom det bjöd vi även på hamburgare, kaffe, kaka och giveaways, säger Daniel Staffas, driftsledare på Swerock.

Stort tack till alla som kom och besökte oss i lördags och även tack till alla medarbetare som var på plats och svarade på frågor och visade runt.

   

Dela det här på: