Joar Caspersen ny VD i Norge för Swerock och Peab Asfalt

Joar Caspersen tillträder som ny VD för både Swerock AS och Peab Asfalt Norge AS den 1 september 2021. Joar känner väl till branschen efter många års erfarenhet i ledande positioner i NCC Industry i Norge. Från 2014 till 2020 var Joar VD för NCC Industry Norge.

Joar efterträder Karl-Gunnar Karlsson för Swerock och Håkan Jacobsson för Peab Asfalt som sedan den 1 maj 2021, haft VD rollerna i Norge parallellt med sina roller som ansvariga för verksamheterna i hela Norden.

- Vi är väldigt nöjda med att Joar tackat ja till att leda våra norska verksamheter. Med sin långa och breda erfarenhet inom både asfalt och grus och berg känner vi oss trygga med att han är rätt person att fortsätta utveckla vår verksamhet i Norge. Vi önskar Joar varmt välkommen till Peab Asfalt, Swerock och Peab-familjen, säger Håkan Jacobsson, VD för Peab Asfalt Norden.

- För att ytterligare utveckla samarbetet mellan Swerock och Peab Asfalt i Norge och skapa synergier samtidigt som vi uppnår en kostnadseffektivitet kommer dessa bolag att ha en gemensam VD i Joar, säger Karl-Gunnar Karlsson, VD för Swerock Norden.

- Jag känner mig mycket stolt över att få leda Peab Asfalt och Swerock i Norge. Detta är en organisation som har en stark position och erfarna medarbetare. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och utveckla bolagen tillsammans med dem, säger Joar Caspersen, blivande VD för Swerock och Peab Asfalt i Norge.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Riste, Kommunikationschef Peab Asfalt och Swerock Norge, +47 911 97 640

Pressmeddelande 2021-08-19

Dela det här på: