Industritransporter med service och kvalitet

Vi har lång erfarenhet av industri- och specialtransporter och vet vilken service och kvalitet som krävs. Ingen utmaning är för stor och med helhetslösningar gör vi det enkelt för dig som kund.

Fordon för alla typer av gods

Våra fordon hanterar alla typer av gods, oavsett vikt och volym. Behöver du transportera maskiner eller byggelement, något som är stort, tungt, högt, brett eller långt? Swerock har rätt lösning. Vi har trailrar i alla utföranden, exempelvis styrbar trailer, utdragbar trombontrailer, lågbyggd trailer och flaktrailer med möjlighet att lasta upp till 70 ton. Vi utför transporter i hela Norden och ingen utmaning är för stor. 

Korta kontaktvägar och total överblick

Våra kunniga trafikledare finns här för dig. Oavsett i vilket skede ditt projekt befinner sig får du alltid prata med rätt person. Alla våra bilar är utrustade med mobil fordonskommunikation. Det innebär att exempelvis orderhantering och tider redovisas digitalt direkt till dig. Vidare kan position och körsträcka för varje enskild bil redovisas. 

Helhetslösningar för specialtransporter

Vid specialtransporter och frakt av tungt och skrymmande gods måste transporten vara väl genomtänkt från början till slut, för att säkerställa en smidig lösning där alla regelverk följs. Detta kan du tryggt överlämna till våra erfarna trafikledare. Vi tar alla myndighetskontakter som uppdraget kräver och tillser att lagar och regler följs under utförandet. Vi ombesörjer dispens och följebil. Vi rekognoserar vägar och hittar den bästa rutten med hänsyn till ekipagens vikt och mått. Väl på plats har vi mobilkranar och truckar redo att ta hand om lastning och lossning. Enklare kan det inte bli!

Här hittar ni vår Handbok på svenska för lastning och lossning av betongelement. Här hittar ni vår Handbok på engelska.