I fokus

Vår mobila fabrik i Åskälen

I detta vackra vinterlandskap har det snöröjts och skottats runt vår mobila fabrik i Åskälen.

Ny betongfabrik i Nynäshamn

Den 5 februari öppnade vi vår nya betongfabrik i Nynäshamn.

Full aktivitet i ny fabrik

Full aktivitet i vår nya betongfabrik i Linköping.

Klimatneutral betong 2030

Swerock är med i Betonginitiativet som är ett samarbete mellan byggbolag, betong- och cementtillverkare, fastighetsbolag, myndigheter, forskare och några kommuner.

Blivande Multisportbana

Cliffton och Lillsele Transport AB tippar stenmjöl till en blivande multisportbana i Lycksele.

Transport och montage av silos

I Ängelholm tillverkar vår kund MAFA silos i olika storlekar avsedda för jordbruk och industri.

Ungdomars framtid är Sveriges framtid

Swerock är stolta sponsorer av FC Rosengård, tidernas mest framgångsrika lag i damallsvenskan. Men det handlar inte bara om fotboll, utan om att ge ungdomar en framtidstro och stödja dem på vägen ut i arbetslivet.

Ny betongfabrik i Linköping

Måndagen den 6 november 2017 öppnade vi upp vår nya betongfabrik i Linköping. En nyetablering som innebär att vi kan tillgodose marknaden med högkvalitativ betong som levereras med en proffsig vagnpark i Linköping med omnejd. Vi ser fram emot att få leverera betong till den fjärde storstadsregionen! Denna annons kommer att synas på tv. För best...

Innovationstävling för klimatsmart infrastruktur

Framtidens infrastruktur byggs med nollutsläpp! Det är visionen bakom Naturvårdsverkets innovationstävling, där branschens aktörer utmanas att hitta lösningar i samverkan. Bland deltagarna finns fyra medarbetare från Swerock och Peab Asfalt.

Swerock tar ställning för sunda transporter

Inom Swerocks transportverksamhet lägger man stor vikt vid att köra klimatsmart, trafiksäkert och ansvarsfullt. Nu tar företaget aktivt ställning för en sund bransch genom att ansluta sig till Fair Transport, ett initiativ från Sveriges Åkeriföretag.

SCA satsar miljarder i Östrands massafabrik

SCA satsar 7,8 miljarder kronor i Östrands massafabrik, projekt Helios. Swerock levererar ca 35.000 m3 betong till en av de största industriinvesteringarna i Sverige genom tiderna och den största i Norrland någonsin.

Swerock bidrog till att Vallastaden blev klart till Bomässan

På rekordtid har Linköpings nya stadsdel Vallastaden växt fram. Ett unikt projekt där 38 olika byggherrar byggt 1 000 bostäder med nyskapande mångfald och innovativa lösningar. Vi har alla jobbat med slutmålet att slå upp portarna till landets hittills största bo- och samhällsexpo, för att visa den nya stadsdelen lördagen den 2 september.

Nu är täkten i Arendal invigd

Under gynnsamma förhållanden invigdes Swerocks täkt i Arendal. Ett 170-tal besökare kom för att vara med vid invigningen. De fick bland annat höra Magnus Kårestedt, Göteborgs Hamn och Monica Almefeldt Soldinger, täkthandläggare Swerock berätta lite bakgrundshistoria och om deras tankar kring täkten samt Göteborg Hamns framtida planer.

Första bergtäkten på 50 år öppnar nu i Göteborg

Det Peab-ägda industribolaget Swerock AB har öppnat en bergtäkt i Arendal på Hisingen. Efter omfattande tillstånds- och förberedelsearbete öppnade täkten fredagen den 1 september. Med de stora satsningar på bostäder, kommersiella fastigheter och infrastruktur som skall ske i Göteborgsområdet kommer efterfrågan på krossat kvalitetsberg att öka kr...

Så gynnas biologisk mångfald i täkter

Täkter levererar material som behövs för att bygga våra samhällen. Samtidigt innebär de stora ingrepp på naturen. Men med rätt åtgärder kan de bidra till ökad biologisk mångfald, både under drift och efter avveckling.

Swerock förvärvar verksamhet i Ludvika

Tillsammans med Peab Asfalt förvärvar Swerock verksamhet i AEB Anläggningsentreprenader AB i Ludvika.

Bygglogistikcenter

Högre leveransprecision, färre materialskador och stölder, miljömässig avfallshantering och inte minst förbättrad arbetsmiljö. Swerocks bygglogistikcenter möjliggör ett effektivt och säkert arbete när flera byggherrar delar arbetsområde.

Häckande pilgrimsfalkspar i Swerocks täkt

Ett troget par pilgrimsfalkar trivs så bra i en av Swerocks täkter att de nu har återvänt för sjätte året i rad! En regnig dag i början av juni ringmärktes två små ungar.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.