Betongbilschaufför - semestervikariat

Sökes till Växjö

Till Swerocks verksamhet i Växjö söker vi nu en betongbilschaufför som vill ha frihet under ansvar samt uppskattar arbetsglädje på jobbet!

Tjänsten är ett semestervikariat med start omgående t o m den 31 augusti 2021. Möjlighet till förlängning finns.

Om tjänsten

Inledningsvis kommer du att köra våra egenägda trailer, för att därefter övergå till att köra betongbil.

Som betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong till våra kunder inom regionen samt ha ansvar för betongbilens underhåll.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och har förmåga av att skapa goda relationer både internt och externt.

Kravprofil

Vi vill att du har CE-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet från betong- eller byggbranschen är detta meriterande.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2021-07-08

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Christopher Andersson, arbetschef

Telefon: 0733 33 93 20

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.