Medarbetare berättar

Hos oss finns det många olika yrken och ansvarsområden. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Swerock? Ta del av våra medarbetares berättelser nedan för att lära dig mer om hur din nya vardag kan se ut. Hos oss får du vara med och bygga framtidens samhälle.

Jag rekommenderar alla att bli kranförare

Den 9 september hyllar Swerock alla yrkeschaufförer på Yrkesförarens dag. En av Swerocks egna stolta förare är Tommy Magnusson. Han har decennier av erfarenhet och tycker att fler borde ta chansen att testa på yrket. - Det är en stor frihet, men samtidigt också ett viktigt ansvar, säger han.

Alfred ser rollen som ordermottagare som ett första steg

Efter ungefär ett år på Swerock trivs Alfred Hagen Malmsten fortfarande väldigt bra i sin roll som ordermottagare. En stor del av arbetet går ut på att ta emot och boka leveranser av betong, räkna på offerter och planera körningen för de olika betongbilarna och betongpumparna som utgår från Helsingborg.

40 år på Swerock

Det som började som ett föräldravikariat har resulterat i närmare 40 år i tjänst, så bra trivs Kenneth Bokne som transportledare på Swerock.

Arbetet som tillståndshandläggare är en utmaning

Kim Svitzer bor utanför Örkelljunga och arbetar som tillståndshandläggare på Swerock. Fågelskådning och vin är två av de stora intressena och på jobbet trivs han bra mycket tack vare bra kollegor.

Betong är ett spännande material och grunden till allt byggande

Efter flera år på Swerock och med olika tjänster har Karolinn Jägemar nu varit platschef i snart ett år – ett uppdrag hon trivs bra med. - Det är väldigt roligt att åka runt till våra olika anläggningar och prata med vår kunniga personal, säger Karolinn.

Vi lär känna vår nya VD för Norden!

För drygt en månad sedan klev Mats på sin nya tjänst som VD för Swerock Norden. Men vem är egentligen Mats? Och vad har han för planer för Swerock? Vi ställer några frågor för att lära känna honom bättre.

Från administratör till arbetsledare

Den första januari påbörjade Therese Lindblom officiellt sin nya roll som arbetsledare inom Råvaruförsörjning, en tjänst som hon smygbörjade redan i höstas. Karriären på Swerock började däremot som administratör, redan för fem år sedan.

template
template
template

template

template

template

template