Administratör

Sökes till Söderhamn

Vi behöver förstärka vår organisation i Söderhamn med en driftig Administratör med ekonomierfarenhet.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör på Swerock kommer du ha en omväxlande och flexibel roll med stort eget ansvar.

Du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter såsom:

  • Ekonomiadministration
  • Fakturering
  • Kundfakturor
  • Leverantörsfakturor
  • Upprätta rapporter
  • Uppföljningar och avstämningar
  • Registrering transportsedlar
  • Prislistor
  • Support av handdatorer

Arbetet innebär kontakt med den interna organisationen, kunder och underentreprenörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av ekonomiadministration/redovisning samt erfarenhet av något ekonomisystem. Du har goda IT kunskaper och är intresserad av teknikutveckling.

Erfarenhet från entreprenad- och anläggningsbranschen är meriterande.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Som person är du noggrann, serviceinriktad, strukturerad och har egenskaper som resulterar i god ordning och reda samt framförhållning där tider för deadlines är viktiga. Du har förmågan att se helheten i det ekonomiska flödet. Du trivs med kundkontakt, är driven och kan arbeta självständigt samt har en förmåga att ta egna initiativ.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader.

OBS! I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-04-30

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Pär Stenlund, arbetschef

Telefon: 0733-37 18 63

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.