Betongpumpmaskinist

Sökes till Malmö

Vi söker efter fler engagerade pumpmaskinister som vill fortsätta att växa tillsammans med oss!

Om tjänsten

Som betongpumpmaskinist blir din huvuduppgift att framföra våra betongpumpar och betongbilar samt att ansvara för bilens underhåll och skötsel.  

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker efter dig som värdesätter glädje och engagemang samt att skapa goda relationer med arbetskollegor och kunder. Vi vill att du är ordningsam, handlingskraftig, praktiskt lagd och trivs med att arbeta självständigt. 

Kravprofil

Du som söker ska inneha C-körkort samt ykb-utbildning. Har du utbildning som betongpumpförare är det mycket meriterande. Erfarenhet av betongdistribution är önskvärd.

Tjänsten är på heltid, provanställning 6 månader, tillträde enligt överenskommelse.

Placeringsort diskuteras, Malmö, Landskrona eller Helsingborg.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-07-22

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Emanuel Berglund, platschef

Telefon: 0733 84 72 04

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.