Driven säljare med stenkoll på anläggningsbranschen

Sökes till Vålberg

Nu letar vi efter dig med erfarenhet inom anläggningsbranschen som vill ta nästa steg i karriären! Är du en naturbegåvning på att nätverka med riktigt bra koll på marknaden (och stenkross)? Perfekt, då kan du vara precis den vi letar efter! Vi är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till byggbranschen. Bergkross, grus, och betong är vår specialitet och det är här DU kommer in i bilden. 

Få en arbetsdag präglad av variation

Den här tjänsten är som gjuten för dig med erfarenhet från anläggningsbranschen som gillar att bygga långvariga relationer med kunder. Här kommer du bli vårt ansikte utåt och sälja bland annat bergkross direkt på plats till våra kunder. En vanlig vecka på jobbet präglas av allt från kundmöten ute hos kunder till uppdrag av administrativ karaktär på vårt kontor i Vålberg. Som säljare hos oss är ingen dag den andra lik – perfekt för dig som letar efter ett varierande jobb.

För att du ska bli riktigt trygg i din roll hos oss kommer du få en ordentlig introduktion av dina erfarna kollegor. Vi är en liten arbetsplats på sju kollegor som alla tycker om att ha många bollar i luften. Du kommer få hjälpa till med alla möjliga typer av uppdrag och forma tjänsten efter det du är bra på och tycker är roligt – inget är hugget i sten, om man säger så.

Du  - driven med stor marknadskännedom

På Peab Asfalt ingår du i en liten del av den stora Peabkoncernen. Här får du fördelarna som kommer med ett stort och stabilt företag tillsammans med det familjära som hör ett litet bolag till. Vi har korta beslutsvägar och dina åsikter är viktiga och kommer kunna påverka bolagets utveckling. För att passa in hos oss behöver du vara driftig samt ha en stor passion för att sälja vår bergkross/ballast. I och med dina många kundmöten behöver du dessutom körkort för att ta dig mellan kunderna och kontoret.

Har du arbetat i anläggningsbranschen, men saknar erfarenhet av försäljning? Inga problem! Så länge du har drivet och viljan stöttar vi dig med den kompetensförsörjning du behöver.

Framförallt letar vi efter dig med marknadskännedom i Värmland – troligen talar du både flytande anläggningsspråk och värmländska.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-08-18

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

David Jansson, Arbetschef

Telefon: 0725 33 32 29

Johan Bolander, Arbetschef

Telefon: 0733-84 84 14

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.