Entreprenadingenjör

Sökes till Örebro

Som entreprenadingenjör ansvarar du tillsammans med teamet för att upprätta anbud-, kontrakt- och produktionskalkyler samt projektering i kommande projekt. Som entreprenadingenjör ansvarar du också för kontraktsadministration, dokumentation och uppföljning i projekten. Våra entreprenadingenjörer är en viktig länk mellan företaget och beställaren, varför vi ser att du har god kommunikativ förmåga. Du kommer även att sköta vissa inköp utanför avtal och större avrop under projektets gång. Entreprenadingenjören driver på och stöttar Platschef vid problem och stöttar i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten. Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Du kommer även att ha ett nära samarbete med platschef och arbetschef i organisationen. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service. 

Vem är du?

Du arbetar idag som Entreprenadingenjör och är van att arbeta självständigt med flera olika projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och inser värdet av goda relationer både externt och internt. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och gillar problemlösning. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggteknik. Du bör vara van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning. Körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder dig

Arbetet som Entreprenadingenjör innebär ett stort ansvar och möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet. Vi satsar aktivt på din personliga kompetensutveckling genom utbildning, nätverkande och att bredda erfarenheter i det dagliga arbetet. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö, trivsel och variation i arbetet.

Anställning kan ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-11-07

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennifer Johansson, HR Generalist

Telefon: 0722-266926

Lediga tjänster inom Swerock

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.